SEA - Zoekmachine adverteren - GOOGLE ADWORDS

Met zoekmachine adverteren (SEA) kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken, dat wil zeggen op je website krijgen. Het inzetten van SEA houdt in dat er advertentieruimte wordt ingekocht bij Google boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen. Hierbij wordt er afgerekend per muisklik, iedere klik vertegenwoordigt een bezoeker op uw website.

Google Adwords - Internet adverteren  - Vitalbiz

De belangrijkste eigenschap van zoekmachineadvertenties is dat ze zijn gekoppeld aan een zoekopdracht (een of meer trefwoorden). Pas als men één van deze trefwoorden als zoekopdracht bij een zoekmachine intypt, kan de advertentie zichtbaar worden. Betaling vindt echter alleen plaats als er op de getoonde advertentie geklikt wordt en er dus een bezoeker is geleverd naar de website. De minimale kosten bedragen € 0,05 per klik en in aanvulling hierop kun je een dagbudget instellen, waardoor je nooit meer betaalt dan je van te voren hebt aangegeven.

Google Adwords inzetten om nieuwe leads te krijgen werkt fantastisch mits de advertentiecampagnes doelgericht zijn opgezet. VitalBiz levert diverse mogelijkheden op het gebied van zoekmachine adverteren.

Trefwoorden: Targeting, retargeting, display adverteren, Google shopping, remarketing, conversie optimalisatie.

Contact

Wilt u ook 30% omzetgroei in 6 maanden tijd?

Internet blijft het belangrijkste ingredient voor groei in het bedrijfsleven. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Internet Marketing helpen wij bedrijven grote groeicijfers te realiseren, ook in economisch mindere tijden. Wij kennen de geheimen van het internet en weten wat er voor nodig is om resultaat te behalen.  Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. 

Zaken doen met Internetbureau VitalBiz kost geen geld, maar betaalt zichzelf snel terug!

Like onze pagina op Facebook!

  • Home
  • Site Map
  • Copyright © 2004- All Rights Reserved.