Gratis Webscan: Een gezondheidscheck voor je website

Gratis webscan

Misschien is je website al weer enkele jaren oud of wordt je website niet goed gevonden in Google: Daarom bieden wij de GRATIS Webscan om te bekijken of je site nog aan de eisen van deze tijd voldoet.

Ontvang het Webscan rapport Gratis

De concurrentiekracht van jewebsite op het internet in kaart gebracht met onze grondige webscan. Je leest in het resultaat van de scan op welke punten je internet aanwezigheid aan verbetering toe is. Of misschien om te bevestigen wat jr al dacht van je website en te bepalen of deze (niet) aan vervanging toe is.

Stel uw vragen en krijg direct antwoord

Aan de hand van de webscan kunnen we een half uur de tijd voor je nemen en bespreken we direct waar je site beter kan en wat je daar zelf aan kunt doen om dat te verbeteren.

Word ook een winnaar in uw bedrijfstak!

Daarnaast nemen we je concurrentiepositie door om te zien waar de kansen liggen. Je belangrijkste concurrenten op het internet zijn de bedrijven die de eerste vijf plaatsen op de eerste pagina van Google bezetten op jouw belangrijkste zoektermen. Wij leggen je graag uit WAT je zelf kunt doen om uw positie in Google te versterken.

Kortom:
Met de webscan kun je precies zien waar je unt opvallen bij je doelgroep en de winnaar kunt worden- neem contact op voor de webscan voor antwoorden op je vragen!

 

Een webscanrapport met gezondheidscheck van uw website!

Met het rapport kun je direct verbeterpunten ontdekken en oplossen, zodat je vindbaarheid in Google direct wordt verbeterd.

Vul je gegevens hieronder in en wij sturen je het rapport de volgende dag toe.

* Invullen aub