Videomarketing is dé methode om online op te vallen  

Je product of dienstverlening onder de aandacht van een groot publiek brengen en daarmee de interesse wekken van potentiële kopers!

Videomarketing is al jaren de manier om op te vallen, zeker via het medium YouTube. Met een eigen YouTube kanaal kan iedereen zijn eigen publiek opbouwen en de basis leggen voor het vergroten van zijn/haar markt.

Toch zijn er weinig ondernemers die deze kans benutten en dat vinden wij een gemiste! Daarom hebben wij van VitalBiz een behoeftenonderzoek te doen onder ondernemers.  Daaruit bleek dat de meesten de meerwaarde van een goede video zien, er echter tegenop zien om dat zelf te realiseren. Hierdoor kregen we het idee om een marketingvideo-service in het leven te roepen. 

Er zijn verschillende manieren een marketingvideo in elkaar te zetten. Deze manieren hebben wij nu allemaal onder de knie en bieden deze aan voor ondernemers.

Soorten marketingvideo's   

1. Video-pitch : U vertelt wie u bent, wie u helpt, hoe u helpt en wat het resultaat is.

2. Virale Bedrijfsvideo: U vertelt over 'fact & figures' in uw vakgebied, en hoe u daarop inspeelt

3. Promotievideo: Uw product of dienst onder de aandacht.

4. Autoriteitsvideo: U beantwoordt vragen van klanten en  demonstreert hiermee uw vakkennis en wordt een autoriteit waardoor klanten naar ú toekomen.  

5. Demonstratievideo: U helpt anderen verder door te laten zien hoe producten of diensten te gebruiken zijn.

6. SEO-video: Een  video met tekst/beelden/muziek vindbaar gemaakt in Google en Youtube ter ondersteuning van de vindbaarheid van uw website of Youtube kanaal. Werkt super effectief!

Videomarketing is DE kans om uw bedrijf effectief te laten groeien, mits goed aangepakt. Een gewone video van van 5 minuten werkt niet meer, kijkers haken af als zij niet direct geboeid zijn. De boodschap moet direct de aandacht opwekken en interesse wekken en niet langer duren dan 1 minuut.

Interesse? Neem contact op voor een  GRATIS consult van 30 minuten, daarna weet u precies welk type video voor uw bedrijf interessant is!  

Contact

Wilt u ook 30% omzetgroei in 6 maanden tijd?

Internet blijft het belangrijkste ingredient voor groei in het bedrijfsleven. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Internet Marketing helpen wij bedrijven grote groeicijfers te realiseren, ook in economisch mindere tijden. Wij kennen de geheimen van het internet en weten wat er voor nodig is om resultaat te behalen.  Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. 

Zaken doen met Internetbureau VitalBiz kost geen geld, maar betaalt zichzelf snel terug!

Like onze pagina op Facebook!

  • Home
  • Site Map
  • Copyright © 2004- All Rights Reserved.