Internet-marketing-groeitips

5 voorspellingen voor digitale marketing in 2016

Gert Dobbenberg WSI - vrijdag, januari 08, 2016

# 1: "Digital" in "Digital Marketing" wordt overbodig

Het is niet te meten, maar het is inmiddels wel duidelijk voor iedereen dat marketing digitaal geworden is. Zou er echt nog iemand zijn die niet gelooft in het digitale onderdeel van de marketing strategie? Wij hopen van niet, toch zijn er nog teveel mensen en bedrijven die zich niet bewust zijn van het feit dat hun marketing zich in het stenen tijdperk bevindt. Zijn dat de mensen die alleen door ondervinding leren?

# 2: Mobiele Betalingen nemen een hoge vlucht

80% van de Apple Watch gebruikers probeerde al Apple Pay - wij denken dat het gebruik van mobiel betalen in 2016 omhoog schiet. De mensen die het al gebruiken vinden het geweldig en dat is een teken dat er een doorbraak komt.

# 3: Content Marketing gaat weer groeien - in ieder opzicht

Nieuwe banen. Grotere budgetten. Percentages van de marketingbestedingen. Zoekresultaten. In 2016 gaat content marketing blijven groeien op elke denkbare manier.

# 4: Advertenties blijven verder doordringen in ons leven

Er is geen twijfel dat advertenties alom aanwezig zullen zijn en die trend zal doorzetten in 2016. Advertenties volgen ons wanneer we surfen op het internet. Ze verschijnen in onze sociale feeds. Ze komen in beeld in de apps die we gebruiken. Niet altijd even leuk. Advertenties worden gelukkig minder vervelend omdat ze meer persoonlijk en gericht zijn maar ook in 2016 zullen ze meer en meer gaan verschijnen.

# 5: "Predictive Content Tools" zullen verbeteren

Het bestaat al : analyse instrumenten om content te schrijven die voorziet in een behoefte. De technologie is fascinerend, maar nog niet klaar. Toch zal het niet lang meer duren. Weten welke inhoud en onderwerpen goed zullen presteren voordat er iets over wordt geschreven is een enorm concurrentievoordeel voor bedrijven die in staat zijn deze technologie te gebruiken. Grote kans dat het in 2016 al zover is.

5 'voorspellingen' vinden we wel voldoende. De één wat voor de hand liggender dan de ander. Over een jaar weten we wat er van deze voorspellingen terecht is gekomen, we kijken begin 2017 in hoeverre we goed zaten.

 


 

Wilt u ook 30% omzetgroei in 6 maanden tijd?

Internet blijft het belangrijkste ingredient voor groei in het bedrijfsleven. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Internet Marketing helpen wij bedrijven grote groeicijfers te realiseren, ook in economisch mindere tijden. Wij kennen de geheimen van het internet en weten wat er voor nodig is om resultaat te behalen.  Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. 

Zaken doen met Internetbureau VitalBiz kost geen geld, maar betaalt zichzelf snel terug!

Like onze pagina op Facebook!

  • Home
  • Site Map
  • Copyright © 2004- All Rights Reserved.